Verlichting SetsWeergave:


Bezig met laden...
Alder set
Korting -15%
Alder set
€ 99,95 € 85,00
Catalpa set
Korting -15%
Catalpa set
€ 176,95 € 150,45
Focus set
Korting -15%
Focus set
€ 174,95 € 148,75
Lapis set LED 3x 3W
Korting -15%
Lapis set LED 3x 3W
€ 149,95 € 127,50
Linum set
Korting -15%
Linum set
€ 144,95 € 123,25
Minus set
Korting -15%
Minus set
€ 209,95 € 178,50
Oak set
Korting -15%
Oak set
€ 88,95 € 75,65

12 VOLT GARDEN LIGHT TUINSETS VOOR UW TUIN

Tuinverlichting is een uitstekende oplossing als u wat meer licht aan uw tuin wilt geven. Vooral tijdens de warme zomermaanden is het erg warm in huis en dan is het lekker om de zomeravonden in de tuin te spenderen. Het is uiteraard wel fijn als uw tuin verlicht is en een rustgevende en fijne sfeer uitstraalt. Met de tuinverlichting van Terraslampen.nl geeft u uw tuin een extra uitstraling en creëert u sfeer en diepte. Hebt u net een nieuw huis gekocht of gebouwd en heeft de tuin nog weinig uitstraling en sfeer, dan bent u bij Terraslampen.nl aan het juiste adres. Terraslampen.nl biedt een uitgebreid assortiment tuinverlichting sets aan van het merk Garden Lights. Deze 12 volt tuinverlichting sets kunnen op allerlei manieren worden geplaatst. Denk hierbij aan lampensets die onder water te plaatsen zijn en lampensets die u op de grond kunt plaatsen. Hierdoor kunt u uw vijver, bomen of andere delen van uw tuin extra in beeld brengen. Garden Lights biedt een stappenplan aan waarbij u zelf eenvoudig een goed lichtplan kunt maken voor uw tuin.

ASSORTIMENT VERLICHTINGSETS VAN GARDEN LIGHTS

Terraslampen.nl biedt een uitgebreid assortiment tuinverlichting sets van Garden Lights aan tegen een scherpe prijs. De sets van Garden Lights zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn zelf makkelijk te plaatsen nadat u een verlichtingsplan voor uw tuinverlichting heeft gemaakt. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit acht verschillende sets 12 volt Garden Lights tuin lampen. Binnen dit assortiment zijn er lampen aanwezig waarmee je de tuin, het oprit, de schutting of de vijver kunt verlichten. De prijs van een set hangt af van de omgeving waar de verlichting wordt geplaatst. Lampen die geplaatst worden aan bijvoorbeeld een muur of een schutting zijn duurder dan lampen die op de grond geplaatst worden. Alle lampen worden compleet geleverd met een drietal onderdelen, de verlichting, de bekabeling en de transformator. Het systeem van Garden Lights maakt gebruik van 12 volt. Hierdoor is het een veilig systeem en hoeven de kabels bij lampen voor op de grond niet diep de grond in. De tuinverlichting van de 12 volt Garden Lights is van een uitstekende kwaliteit en ook nog eens erg duurzaam.

BESTEL UW 12 VOLT VERLICHTINGSETS SNEL ONLINE!

Als u op zoek bent naar een duurzame 12 volt tuinverlichting set van hoge kwaliteit, dan bent u bij Terraslampen.nl aan het juiste adres. Door het uitgebreide aanbod aan verlichting vindt u bij ons altijd een oplossing voor een sfeervolle verlichte tuin. Daarnaast zijn er verschillende accessoires leverbaar die u nog meer gemak geven zoals bewegingssensoren, timers en afstandsbedieningen. Ook dit alles is te verkrijgen in onze webshop. Als u vragen heeft over de verlichting of het aanleggen ervan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij bestellingen in onze webshop is het mogelijk om op diverse manieren te betalen. Bij Terraslampen.nl kunt u betalen met iDeal, Paypal, Mastercard en Visa. Naast deze veilige betaling bieden wij u een snelle en verzorgde levering. Als u vragen heeft over de verlichting, het aanleggen ervan of de betaling dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bestel dus snel uw verlichting set van Garden Lights of bekijk de rest van ons uitgebreide assortiment aan buitenverlichting en accessoires!