Onder WaterWeergave:


Bezig met laden...
Fontana LED 1W
Korting -15%
Fontana LED 1W
€ 21,50 € 18,30
Lapis LED 3W
Korting -15%
Lapis LED 3W
€ 39,95 € 34,00

ONDERWATERVERLICHTING VOOR IN DE VIJVER | TERRASLAMPEN.NL

 Opzoek naar goed en goedkope vijververlichting? Dan bent u bij Terraslampen.nl aan het juiste adres. Wanneer u beschikt over een mooie vijver wilt u hier natuurlijk ook ’s avonds van kunnen genieten. Deze led vijververlichting is een zeer geschikte manier op uw vijver te voorzien van licht.Vooral tijdens de warmere dagen van het jaar is de vijververlichting ideaal. U kunt langer buiten blijven zitten en genieten van de rust en gemoedelijkheid die de lampen met zich meebrengen.

 U bepaald zelf hoeveel geld u wilt uitgeven aan de onderwaterverlichting omdat er diverse lampen aanwezig zijn in onze collectie. Natuurlijk is de grootte van uw vijver ook een belangrijke factor om mee te nemen. Wanneer u nog nooit heeft gewerkt met deze ledverlichting onderwater is het aan te raden om informatie te winnen over het aansluiten. U kunt kijken of één van uw naasten verstand heeft van vijververlichting. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze deskundigen van Terraslampen.nl. Laat een bericht achter via ons invulformulier of bel naar +31 (0)40 2371 777. Daarnaast is er de Garden Lights pagina, hier is meer informatie te vinden over het aansluiten.

DIVERSE AANBOD ONDERWATER LEDVERLICHTING

 Het aanbod onderwaterverlichting bestaat uit de Lapis Led 3w lamp die, zoals gezegd, zeer geschikt is als vijverlichting. De ledlamp beschikt over een steenachtige, grijze structuur waardoor de lamp niet opvalt in het water. Ook is het mogelijk om een complete set Lapis Led 3w lampen aan te schaffen. De lampen zijn gemaakt van Polu Resin en aluminium en beschikken over het ‘steen effect’. Hierdoor lijken de lampen en de vijver één geheel. Naast de lampen wordt er ook een 12 volt buitentransformator en 6 meter SPT-2W met kabelverdeler meegeleverd. De set is zeer gemakkelijk aan te sluiten waardoor u snel kunt genieten van het effect van de lampen.

 Naast de vijververlichting beschikken wij van Terraslampen.nl ook over Fontana ledlampen. Deze zijn geschikt voor fonteinen en waterornamenten. Het mooie aan deze onderwaterverlichting is dat het direct op de waterslang kan worden aangesloten. Bij deze lamp moet u er wel opletten dat het onderdeel is van het 3-stappenplan voor 12-volts Tuinverlichting.

 Dit stappenplan houdt in dat u bij het uitkiezen van de verlichting rekening houdt met het vermogen van alle lampen. De trafo die u in stap 2 uitkiest moet namelijk het totale vermogen van de lampen aankunnen. Als laatste stap kiest u voor een passende hoofdkabel voor de trafo. De basisinstallatie is gemakkelijk aan te sluiten en uit te breiden met extra lampen.

SNEL & EENVOUDIG BESTELLEN

 Bij Terraslampen.nl bent u op de juiste plek om kwalitatieve onderwaterverlichting te bestellen. Wij leveren onze producten snel bij u thuis af waardoor u direct gebruik kunt maken van de lampen. Daarnaast verlenen wij de wettelijke garantie en beschikken wij over een prima klantenservice die u helpt bij iedere vraag. Twijfel dus niet en profiteer van alle voordelen die de lampen met zich mee brengen!