GARDEN LIGHTS, SFEERVOLLE TUINVERLICHTING.

kies eerst uw tuinverlichting kies uw transformator kies uw bekabeling

Een Garden lights stappenplan naar een sfeervolle tuin.

Om uw tuin sfeervol en functioneel te verlichten adviseren wij u de volgende stappen te nemen:

  • » Maak eerst een indeling op papier van uw tuin of dakterras.
  • » Bepaal het soort garden lights wat u wilt plaatsen en waar u deze wilt plaatsen.
  • » Tel de totale wattage op van de gekozen tuinverlichting.
  • » Bepaalde wattage voor de transformator (21, 60 of 150 Watt).

Bij een transformator van 21 of 60 Watt begint u met een hoofdkabel van 10 meter SPT-1W, bij een transformator van 150 Watt kiest u bij voorkeur een hoofdkabel van 15 meter SPT-3. Afhankelijk van de keuze van de transformator kunt u ook beginnen met een kabelverdeler of een verlengkabel (6 meter SPT-1W of 10 meter SPT-3). Let hierbij goed op het max. aan te sluiten wattage.
Ook kunt u gebruik maken van het flex kabel systeem. Hiermee bent u helemaal vrij om de locatie van de verlichting te bepalen.

De hoeveelheid verlengkabels en kabelverdelers is afhankelijk van de plek waar de verlichting geplaatst wordt. Bijna alle verlichting is voorzien van een aansluitsnoer van ongeveer 2 meter zodat u ruimte genoeg heeft om de definitieve plaats te bepalen. Hierna kunt u beginnen met de aanleg. De kabels hoeft u hierbij overigens niet in te graven en u kunt de volledige installatie eenvoudig zelf (zonder hulp van een installateur) uitvoeren. Ieder aangelegd garden lights systeem is altijd eenvoudig uit te breiden en/of aan te passen. In het assortiment zijn diverse transformatoren, hoofdkabels, verlengkabels en verdeelkabels opgenomen.

Stap 1, Keuze van de Garden Lights tuinverlichting

Het kiezen van de juiste 12v Garden Lights tuinverlichting is het begin van uw ontwerp. Als leidraad kunt u kijken naar onderstaande voorbeeldtuin waarin verschillende soorten verlichting is opgenomen. Wij leveren tuinverlichting in uiteenlopende stijlen en toepassingen zodat er altijd wel een geschikt exemplaar voor uw situatie is te vinden.

Gardenlights tuinverlichtingsplan

In onderstaande overzicht van type garden light tuinverlichting kunt u naar onze assortiment tuinverlichting klikken. In ons assortiment hebben wij verschillende type verlichting zoals Spotlichtjes, uplights, onderwater verlichting, staande- en wandverlichting

 

GARDEN LIGHTS SPOTS

 
Garden spotlichtjes voor in de tuin  
 

Voor het uitlichten van details in de tuin kan gekozen worden voor spots. Deze spots kunt u richten en zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en materialen.  

 

GARDEN LIGHTS UPLIGHTS

 
uplights  
 

Een andere manier om details uit te lichten is het toepassen van uplights, lampen die vanuit een vaste positie (bijvoorbeeld vanuit de grond) iets te belichten/verlichten.  

   

GARDEN LIGHTS ONDER WATER TUINVERLICHTING

 
onder water tuinverlichting  
 

Een aantal modellen is ook permanent onder water te gebruiken. Deze verlichting is te herkennen aan het IP68 logo op de verpakking.

   

GARDEN LIGHTS STAANDE VERLICHTING

 
Staande gardenlights  
 

Staande modellen kunnen worden geplaatst langs paden, in gazons en tussen de planten. De modellen zijn uitgevoerd met halogeenlampen, gloeilampen of LED’s.  

 

GARDEN LIGHTS WANDVERLICHTING

 
wand verlichting tuin  
 

Alle wandverlichting is uitgevoerd met een LED lichtbron. Deze kunt u eenvoudig bevestigen aan o.a. schuttingen, pergola’s,muren, bomen etc.

12 VOLT VERLICHTING KOPEN BIJ TERRASLAMPEN.NL

U heeft een heerlijke achtertuin waar u in de avond nog even kunt gaan zitten, maar hoe later het wordt hoe donkerder het wordt. U kiest er voor om maar binnen te gaan zitten waar licht is, maar daar heeft terraslampen.nl een oplossing voor en dat is 12 volt verlichting voor buiten. Met deze 12 volt verlichting kunt u tot laat in de avond genieten van de buitenlucht. 12 Volt buitenlampen brengen ook net iets extra sfeer, zoals 12 volt verlichting langs het voetpad in de tuin. Dit is niet alleen een stuk mooier, maar ook veiliger u ziet zelfs als het buiten helemaal donker is precies waar u loopt. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment 12 Volt verlichting.

RUIM ASSORTIMENT 12 VOLT BUITENVERLICHTING

Bij ons in het assortiment vindt u verschillende buitenlampen, wij hebben op dit moment 138 producten in de categorie 12 Volt verlichting. Wij proberen zoveel mogelijk te variëren en innoveren door nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen. Bij onze 12 volt buitenlampen hebben wij twee verschillende manieren van installeren, de ene lamp is geschikt voor op de grond. Deze 12 volt verlichting worden geleverd met een spies en een voetstuk. De andere manier van installeren is het bevestigen van de 12 volt verlichting aan een object, zoals een muur of een overkapping. Deze merken produceren hun producten met kwalitatief goede materialen, zodat de producten lang mee gaan. U vindt in dit assortiment dus verschillende 12 volt verlichting van een hoogwaardige kwaliteit die op verschillende plekken in de tuin geïnstalleerd kunnen worden. U kunt deze 12 volt verlichting snel en eenvoudig bestellen bij terraslampen.nl.

EENVOUDIG 12 VOLT VERLICHTING BESTELLEN BIJ TERRASLAMPEN.NL

In ons assortiment vindt u naast buitenlampen nog meer gerelateerde producten. Deze 12 Volt verlichting tegen scherpe prijzen vindt u bij terraslampen.nl. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Het grote voordeel is dat u bij ons op verschillende manieren veilig kan betalen, omdat onze verbindingen met SSL beveiligd zijn. Voor meer informatie of eventuele vragen over 12 volt verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen zowel telefonisch als via de mail. Bestel snel de juiste 12 volt buitenverlichting om er zo snel mogelijk van te kunnen genieten.