BekabelingWeergave:


Bezig met laden...
Hoofdkabel 10 meter spt-1w
Korting -15%
Hoofdkabel 10 meter spt-1w
€ 39,95 € 34,00
Hoofdkabel 15 meter spt-3
Korting -15%
Hoofdkabel 15 meter spt-3
€ 55,95 € 47,75
Kabelverdeler, 3 voudig, spt-2w
Korting -14%
Kabelverdeler, 3 voudig, spt-2w
€ 13,95 € 12,00
Verlengkabel 10 meter spt-3
Korting -15%
Verlengkabel 10 meter spt-3
€ 35,50 € 30,25
Verlengkabel 6 meter spt-1w
Korting -15%
Verlengkabel 6 meter spt-1w
€ 18,50 € 15,75

KABELS OM BUITENVERLICHTING AAN TE LEGGEN | TERRASLAMPEN.NL

Het lichtplan is opgesteld en u bent klaar om de tuinverlichting aan te leggen. De oprit krijgt grondspotjes voor wat sfeerverlichting en om ook in het donker gemakkelijk de auto te kunnen parkeren. In de achtertuin plaatst u enkele mooie hanglampen,  een paar sokkels en u bent rond om uw huis voorzien van nuttige en sfeervolle verlichting. Naast de sfeer die het licht met zich meebrengt zorgt het natuurlijk ook voor een stukje veiligheid op de donkere momenten van de dag. Echter alleen hoe voorziet u alle gewenste lampen van stroom. Daarvoor zijn de buitenverlichting snoeren van Terraslampen zeer geschikt. Om tuinverlichting aan te leggen zijn vaak buitenverlichting snoeren nodig om alle verlichting van stroom te kunnen voorzien. Deze kabels zijn verkrijgbaar bij Terraslampen. Wij verkopen meerdere lengtes buitenverlichting snoer van 6 meter tot en met 15 meter. Zo kunt u in uw gehele tuin tuiverlichting aanbrengen en voorzien van licht. Zodat u overal in uw tuin kunt zitten en kunt genieten van de sfeer die het licht met zich mee brengt. Mede doordat de kabels voorzien zijn van meerdere aansluitingen is het ook mogelijk om vertakkingen aan te leggen. Hierdoor kunt u gemakkelijk vanuit één punt uw gehele tuin van bekabeling voorzien. Daarnaast zijn onze kabels capabel om tot 150 Watt te gebruiken.

 

12 VOLT TUINVERLICHTING ASSORTIMENT

De buitenverlichting snoeren van Terraslampen kunnen gemakkelijk al uw tuinverlichting voorzien van stroom vanuit één bron. Door de vertakkingsmogelijkheden die onze kabels u bieden. Terraslampen maakt uitsluitend gebruik van de beste producten en biedt daar voor uw buitenverlichting snoeren alleen het merk Garden Lights aan. Dit is een betrouwbare leverancier van al uw benodigdheden voor een lichtplan in uw tuin. Daarnaast versterkt men maar liefst 3 jaar garantie op haar producten. Door de hoge kwaliteitsstandaard waaraan onze producten aan moeten voldoen zijn ook de buitenverlichting snoeren van Terraslampen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede verlichting in uw tuin. Waardoor u optimaal kunt genieten van de avond of van elkaar. Ook zal de aanwezigheid van het licht zorgen voor een veiliger gevoel. Door de donkere plekken in uw tuin te voorzien van verlichting krijgt u meer overzicht in uw tuin, waardoor u zich ook veiliger gaat voelen. En dit alles door het goede assortiment tuinverlichting en bijbehorende accessoires van Terraslampen.

 

EENVOUDIG BUITENVERLICHTING SNOEREN BESTELLEN

Om buitenverlichting aan te leggen kunt u eenvoudig, snel en veilig buitenverlichting snoeren bestellen bij Terraslampen. Deze producten van hoge kwaliteit en maar liefst 3 jaar garantie worden snel bij u thuis afgeleverd. U heeft uw bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis, uitzonderingen daar gelaten. Wanneer het product toch niet bevalt is het uiteraard eenvoudig terug te sturen. Naast de buitenverlichting snoeren beschikt onze webshop over alle benodigde onderdelen voor uw complete lichtplan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor automatische timers, diverse soorten lampen en transformatoren. Twijfel niet en bestel uw complete lichtplan bij Terraslampen.nl zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit en garantie. Daarnaast helpen wij u graag met uw vragen. Onze klantenservice staat u graag te woord.